Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Predica de pe munte

25.00 lei 22.50 lei

Cheia succesului în viaţă: Un manual etern despre puterea gândirii pozitive

Această carte reprezintă esenţa distilată a anilor în care am studiat Biblia şi metafizica, precum şi a numeroaselor conferinţe şi cursuri pe care le-am susţinut. Mi-ar fi fost mai uşor dacă scriam o carte dublă ca volum, dar principalul meu scop este de a-i prezenta cititorului un manual practic de dezvoltare spirituală. Prin urmare, am condensat subiectul cât am putut de mult, căci, aşa cum ştie orice elev, exprimarea concisă este nepreţuită atunci când doreşti să înveţi o materie.
Nu îţi imagina însă că vei putea asimila tot ce conţine acest manual
doar într-una sau două lecturi. El trebuie recitit, din nou şi din nou, până când vei căpăta o perspectivă complet nouă asupra vieţii şi un set de valori diferit, aşa cum îţi sunt prezentate acestea în Predica de pe Munte. Abia atunci vei putea experimenta Noua Naştere.
Studiul Bibliei nu diferă prea mult de căutarea diamantelor în Africa de Sud. La început, oamenii au găsit câteva diamante în pământul galben şi s-au bucurat de norocul lor, considerând că acesta nu poale merge mai departe.
Săpând mai adânc, ei au ajuns însă la pământul albastru, şi spre uimirea lor, au găsit aici mai multe pietre preţioase într-o singură zi decât înainte într-un an. Ceea ce înainte părea bogăţie a devenit acum insignifiant prin comparaţie cu noile comori, într-o manieră similară, atunci când explorezi Adevărul Biblic, nu te considera satisfăcut cu pământul galben al câtorva descoperiri spirituale aleatorii, ci continuă să sapi pentru a ajunge la pământul albastru de dedesubt, infinit mai bogat. Pe de altă parte, Biblia diferă de o mină de diamante, căci sub pământul albastru există noi şi noi straturi de sol, din ce în ce mai bogate, care nu aşteaptă decât să fie înţelese de omul intuitiv spiritual, şi aşa mai departe, la nesfârşit.
Atunci când citeşti Biblia, afirmă în permanenţă că înţelepciunea Divină te iluminează. Aceasta este cea mai bună modalitate de a primi o inspiraţie directă de sus.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-99-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 16816

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Predica de pe munte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *