fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Progrese şi tendinţe noi în cardiologia modernă

30.50 lei

Lucrarea de faţă a izvorât din necesitatea de a pune la dispoziţia publicului medical câteva noutăţi şi tendinţe din cardiologia modernă. Informaţiile bibliografice vizând acest domeniu de specialitate, extrem de numeroase, ca şi multiplele congrese sufocă deja puterea de absorbţie a publicului medical, motiv pentru care autorii au încercat o selecţie, pornind însă de la evidenţa că ateroscleroza cu consecinţele sale, în principal cardiopatia ischemică, sunt predominante în practica medicală, după cum fibrilaţia atrială este tulburarea de ritm cea mai frecventă, având caracteristici fiziopatologice şi abordări terapeutice noi, la fel ca şi insuficienţa cardiacă. Cartea este rodul unor migăloase lecturi, folosind lucrările multor congrese internaţionale. Unele capitole au adăugată câte o addenda, inspirată de studiile şi cercetările anului 2004.

SKU: 9733905518 Categorii: , Etichete: , , Product ID: 10156

Descriere

Cuprins: Ateroscleroza – substrat anatomic în cardiologie. Date actuale în fiziopatologia cardiopatiei ischemice (CAD). În sprijinul diagnosticului de CAD. Progrese terapeutice. Fibrilaţia atrială în actualitate. Noi abordări terapeutice. Insuficienţa cardiacă up-to-date. Diverse actualităţi cardiovasculare.

Adresabilitate: Medici cardiologi, internişti, rezidenţi, medici de medicină generală, medici de familie, studenţi în medicină.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Progrese şi tendinţe noi în cardiologia modernă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *