Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Psihotronica si Metacontactul

40.00 lei

Generalul rus (KGB-FSB) Dimitry Fonareff

Aceasta carte nu contine retete de magie sau desco­periri stiintifice. Aici nu vei gasi termeni tehnici si nici secrete din invataturile ezoterice.

Continutul acestei carti este alcatuit din materialele activitatii ofiterilor superiori ai KGB-ului, care si-au facut datoria asigurand paza si protectia oamenilor de stat si savantilor militari din Ministerul Apararii din Rusia, in perioada 1991-2009.
Cartea ofera cititorului o intelegere mai profunda a problemelor acelora care vor sa afle mai multe despre cum sunt facute legile, dupa care functioneaza societatea contemporana.

Cartea relateaza, intr-o forma accesibila, despre cum pot fi, cu ajutorul metodelor actuale de obtinere a informatiei, prognosticate o serie de evenimente si, in functie de acestea, cum se organizeaza propriile actiuni, in sensul larg al cuvantului.
De asemenea se prezinta tehno­logiile si metodele utilizate de profesionistii in domeniul serviciilor de escorta, atat in cadrul institutiilor de stat, cat si in domeniul privat.

In acest context, notiunea de „fosti profesionisti” nu exista.

SKU: 9786068863108 Categorie: Etichetă: Product ID: 21615

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihotronica si Metacontactul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *