Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Sclavii zeilor – vol. I

39.00 lei

Există totuşi trei întrebări fundamentale la care încă nu am fost în stare să răspundem: Cine suntem? Cum am ajuns aici? Şi de ce suntem aici?

Stoc epuizat

SKU: 978-973-7664-53-2 Categorie: Etichetă: Product ID: 4370

Descriere

Într-o epocă în care tehnologia ne-a permis să ne aşteptăm la recompense imediate şi care ne pune la dispoziţie soluţii rapide, omenirea pare să deţină toate răspunsurile. Încrederea în noi, ca specie, este mai mare ca oricând, iar cunoaşterea universului în care trăim se dezvăluie mai repede decât pot ţine pasul cei mai mulţi dintre semenii noştri. Putem să analizăm şi să calculăm aterizarea celui mai mic fragment pe o planetă aflată la 160 de milioane de kilometri distanţă; ştim din ce este formată atmosfera de pe Jupiter; putem reface organele corpului nostru, iar geneticienii pot crea viaţa în orice formă şi mărime îşi doresc.
Pe măsură ce avansăm cu fermitate pe drumul către un destin necunoscut, ignoranţa a devenit slăbiciunea noastră, iar aroganţa a devenit o boală congenitală, ameninţându-ne cu propria noastră extincţie. In această carte ne vom ocupa de cele mai recente descoperiri din ştiinţă şi tehnologie, pentru ca să ne putem întorce în trecutul îndepărtat, într-o încercare de clarificare a originilor extrem de neclare ale umanităţii. Este un paradox faptul că, oricât de avansaţi suntem, nu avem răspunsuri definitive asupra originii şi descendenţei noastre. De ce este omenirea atât de obsedată de aur? Şi de ce sunt sclavia şi aurul numitorul comun care poate fi urmărit până în cele mai vechi timpuri ale omenirii?
Vreau să vă port într-o călătorie plină de descoperiri, folosind cele mai noi interpretări şi dezvăluiri ale multor tăbliţe care vorbesc despre evenimente din vechime, cu mult înainte ca primul cuvânt din Biblie să fi fost scris. Este şocant să afli că niciuna dintre poveştile din cartea Genezei nu este originală, ci reprezintă versiuni modificate ale unor poveşti mult mai vechi, descrise cu fineţea detaliului în tăbliţele de argilă antice. Călătoria noastră se ţese din preţioasele informaţii detaliate care ne-au fost lăsate moştenire de către înaintaşi, care probabil nu şi-au dat seama niciodată că vor fi tratate cu atâta suspiciune.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sclavii zeilor – vol. I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *