Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Taţi puternici, fiice puternice. 10 secrete pe care orice tată ar trebui să le ştie

29.90 lei

Într-o lume din ce în ce mai schimbătoare şi complicată, părinţilor – şi taţilor în special – le este din ce în ce mai greu să se conecteze emoţional cu fiicele lor. Dr. Meg Meeker, pediatru cu peste 20 de ani de experienţă, ne dezvăluie secretele unei relaţii tată – fiică reuşite. Pentru a deveni un adult matur emoţional, împlinit şi fericit, o fiică are nevoie de iubirea, protecţia, curajul, înţelepciunea şi îndrumarea tatălui ei. încă de timpuriu în dezvoltarea psihologică a copilului, legătura dintre tată şi copil este puternică, indiferent dacă tatăl conştientizează asta sau nu.

SKU: 9786063800580 Categorie: Etichetă: Product ID: 14273

Descriere

Dr. Meeker a scris această carte pentru a-i ajuta pe taţi să comunice mai uşor cu fiicele lor, să le descifreze tainele sufleteşti şi să le ajute să depăşească provocările proprii fiecărei etape a vieţii lor. Cu răbdare, ambiţie şi determinare, stă în puterea ta, ca părinte, să-ţi ajuţi fiica să aibă o viaţă fericită. Recompensele vor fi pe măsură!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taţi puternici, fiice puternice. 10 secrete pe care orice tată ar trebui să le ştie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *