Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Tractatus Logico-Philosophicus

32.00 lei

„Sa construiesti o teorie a logicii care sa nu fie in nici un punct al sau evident gresita inseamna sa realizezi o munca de o extraordinara dificultate si importanta. Dupa parerea mea, cartea domnului Wittgenstein are acest merit, ceea ce o face de neignorat pentru orice filozof cu preocupari serioase.“ – Bertrand Russel

Stoc epuizat

SKU: 978-973-50-3387-3 Categorie: Etichetă: Product ID: 3872

Descriere

„Adevarul gandurilor comunicate aici mi se pare a fi intangibil si definitiv. Sunt, asadar, de parere ca, in esenta, am rezolvat problemele in mod definitiv. Si, daca nu ma insel in aceasta privinta, atunci valoarea acestei lucrari consta in aceea ca a aratat cat de putin s-a realizat prin faptul ca aceste probleme sunt rezolvate.

Scopul filozofiei este clarificarea logica a gandurilor.

Filozofia nu este o doctrina, ci o activitate.

O opera filozofica consta in esenta din clarificari.

Rezultatul filozofiei nu sunt «propozitii filozofice», ci clarificarea propozitiilor.

Pana si atunci cand toate problemele stiintifice posibile primesc un raspuns, problemele noastre de viata inca nu sunt catusi de putin atinse. Desigur ca in acest caz nu mai ramane nici o intrebare; si tocmai acesta este raspunsul.

Indoiala poate exista doar acolo unde exista o intrebare; o intrebare, doar acolo unde exista un raspuns; iar acesta, doar acolo unde se poate spune ceva.“ (Ludwig Wittgenstein )

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tractatus Logico-Philosophicus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *