Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

TREI ETAJE

32.00 lei

„În Trei etaje, naratorii lui Eshkol Nevo acoperă o gamă întreagă de sentimente, de la dezgustător la empatic, fiecare dintre ei find înzestrat cu o voce sigură, concretizată într-o relatare amplă, multifațetată, care te captivează cu ușurință.“ (Publishers Weekly)

„Eshkol Nevo este un maestru al solilocviului. În romanul Trei etaje forța lui Nevo rezidă în vocile lui. Cu un admirabil talent mimetic, cu un delicat simț al empatiei, este un geniu al felului în care își pune personajele să vorbească, le distinge unele de altele, le izolează și le înțelege în intimitatea lor.“ (La Lettura, Corriere Della Sera)

„Există un înalt și rar întâlnit grad de îndrăzneală și expunere personală în acest roman, care pune pe tapet aspectele întunecate ale condiției familiei israeliene. Nevo se abține de la a miza pe latura senzațională a poveștilor pe care le spune. Tocmai dulceața tonului său este cea care dă valoare vocilor cufundate în alienare, frustrare și vinovăție, încurajându-le să se facă auzite.“ (Haaretz)

SKU: 978-606-779-267-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 21148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TREI ETAJE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *