Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Universul multidimensional al deciziei

30.00 lei

Întreaga dezvoltare practică a teoriei deciziei s-a petrecut în jurul cazului ipotetic al unei firme producătoare a mai multor sorto-tipo-dimensiuni de fire și fibre textile. Considerăm că aici se putea micșora numărul de variante alese, situație care, în decursul exemplificării tuturor metodelor de aflare a variantei optime, în condiții de certitudine, risc, incertitudine, ambiguitate, a condus la un număr poate exagerat de mare de calcule și care au asigurat o oarecare scădere a capacității de sinteză și înțelegere a mecanismului de către cititor.

 

1 în stoc

SKU: 9789737094018 Categorie: Etichetă: Product ID: 14074

Descriere

Pe de altă parte însă, încurajăm o astfel de abordare multidimensională deciziei, care să ne facă să realizăm cât de important este momentul sau procesul decizional în orice acțiune umană (de natură economică, cu preponderență).

Prof. univ. dr. Dumitru Bontaș

Prorector Universitatea „George Bacovia” Bacău

Domnul Alexandru Trifu realizează o punte temporală între viziunea asupra deciziei de acum trei-patru decenii, deci din efervescenta epocă a revigorării și dinamizării teoriilor economice, mai precis de la dinamicul management strategic la concepțiile actuale în acest domeniu și la managementul bazat pe cunoaștere. Ceea ce se observă este faptul că respectivele idei și metode enunțate sunt la fel de actuale și acum, bineînțeles cu corectivele aduse de noile abordări interdisciplinare (în special în triunghiul economie-sociologie-psihologie).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Universul multidimensional al deciziei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *