Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Uroborosul mayaş

25.00 lei

 Uroborosul mayaş este continuarea ultimei mele cărţi, Şarpele de Lumină şi a îndrumărilor pe care strămoşii ni le-au dat. Mayaşii cred că au o responsabilitate în lume, aceea de a-i oferi omenirii îndrumarea necesară pentru a modifica modul în care percep Realitatea Unică – şi anume, din inimă. Cu alte cuvinte, ei vor să-i ajute să părăsească vechea lume şi să intre într-o lume nouă, lucru care este absolut necesar, în acest moment din istorie. Suntem într-o perioadă de schimbări rapide şi cei mai mulţi dintre voi simţiţi acest lucru. Vă spun de la
inimă la inimă, să vă pregătiţi, pentru că inima vi se va deschide, în moduri cu totul neaşteptate.
Peste tot, în literatură şi mass-media, au fost multe interpretări şi preziceri legate de anul 2012 – cunoscut drept anul Mayaş de final al timpurilor. Dar ce au de spus despre acest an, Mayaşii înşişi. După cum spune Drunvalo, strămoşii sunt aici, acum, gata să vă iniţieze în modul străvechi de a ne interpreta viaţa de fiecare zi, dincolo de ceea ce ne-au spus religiile, societatea, cei de la conducere şi familiile noastre.
Suntem într-o perioadă de tranziţie. Profeţiile au şi o parte pozitivă, nedeclarată. Dar ne putem pregăti. Iar în măsura în care o poate face, această carte ne va arăta calea.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-639-027-9 Categorie: Etichetă: Product ID: 18118

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Uroborosul mayaş”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *