Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Vindeca-ti corpul

19.00 lei 17.10 lei

Vindecă-ţi corpul
cauzele mentale ale bolilor fizice şi modalităţile metafizice prin care acestea pot fi vindecate
SKU: 978-606-8080-47-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 2070

Descriere

Gândurile pe care le emitem şi cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realităţii noastre, influenţându‑ne starea de sănătate şi experienţele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor gânduri şi a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viaţa.
Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră faţă de viaţă şi faţă de noi înşine poate sta la baza bolilor de care suferim. Dacă vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza să descoperi tiparele mentale care au stat la baza afecţiunilor tale şi vei învăţa astfel să te cunoşti mai bine.
Tot ce trebuie să faci în această direcţie este să porneşti de la boala sau de la afecţiunea de care suferi şi să cauţi în carte afirmaţia potrivită pentru a dizolva tiparul negativ şi pentru a-l înlocui cu unul pozitiv. Foloseşte-te de acest ghid pentru a începe să te însănătoşeşti începând chiar din această zi.
Louise L. Hay este o autoare de renume internaţional, care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se vindece şi să se simtă inspiraţi. Cu mai bine de 20 de ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer, dar s-a vindecat singură prin folosirea metodelor descrise în această carte: Vindecă-ţi corpul.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindeca-ti corpul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *