Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Vindecarea Tuturor Formelor de Cancer

48.00 lei

SKU: 978-973-88564-0-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 4574

Descriere

Dati-mi trei saptamani si oncologul dumneavoastra va renunta la operatie!
Invatati cum sa identificati si sa indepartati cauza cancerului de care suferiti – restul va face corpul dumneavoastra. Nu veti fi in contradictie cu niciun tratament clinic. Cititi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Si dumneavoastra puteti face asta! Nu conteaza ce forma de cancer aveti si nici pronosticul! Urmati pas cu pas instructiunile acestei noi si surprinzatoare teorii, pe care se bazeaza tratamentul.

Cel mai important lucru este ca urmand explicatiile din aceasta carte, va puteti diagnostica si trata singuri, rezultatele sunt vizibile si cuantificabile, iar o abordare corecta opreste chiar de la inceput evolutia bolii!

Cercetatoarea Hulda Regehr Clark a gasit raspunsurile.

Ea si-a inceput studiile in biologie la Universitatea din Saskatchewan, Canada, pe care a absolvit-o cu Magna cum Laudae, iar teza masterat, cu diploma de onoare. Dupa doi ani de studii la Universitatea McGill, ea a urmat cursurile Universitatii din Minnesota, unde a studiat biofizica si fiziologia celulelor. In 1958, Clark a obtinut titlul de Doctor in fiziologie, in 1979, ea a parasit cercetarea finantata de guvern si a inceput sa dea consultatii particulare. Dupa 11 ani de consultatii, ea a inceput sa descopere indicii care conduc la cauzele declansarii cancerului. Prin aceasta carte, dr. Clark va pune la dispozitie cele mai recente observatii, sfaturi, dar si rezultatele si metodele ei in vindecarea cancerului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindecarea Tuturor Formelor de Cancer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *