Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Vindecat pentru totdeauna

45.00 lei

Terapia genetică şi băiatul care a readus încrederea în ea

 Vindecat pentru totdeauna este prima carte care relatează povestea fascinantă a terapiei genice: cum funcţionează, care sunt fundamentele ştiinţifice ale metodei, cum au fost ajutaţi sau vătămaţi pacienţii (în majoritate copii) şi cum au învăţat oamenii de ştiinţă din fiecare experiment să se apropie pas cu pas de promisiunea imensă a unui „tratament definitiv” care, rezolvând problemele la originea lor genetică, să nu mai necesite alte operaţii chirurgicale sau medicamente.
Spusă prin vocile copiilor şi familiilor care au fost surse de inspiraţie, subiecte experimentale şi succese ale ştiinţei geneticii, Vindecat pentru totdeauna vorbeşte în mod convingător şi captivant despre viitorul medicinei.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8566-53-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 16556

Descriere

O naraţiune ştiinţifică fascinantă, care explorează următoarea frontieră a medicinei şi geneticii prin prisma extrem de personală a copiilor şi a familiilor pe care terapia genică i-a afectat.
Băiatul de opt ani Corey Haas era aproape orb ca urmare a unei boli ereditare când vederea i-a fost restabilită printr-o procedură delicată, care a făcut istorie. Ca într-un roman SF, doctorii au injectat cu mare grijă în ADN-ul din ochii băiatului viruşi purtători de gene vindecătoare. După câteva zile, Corey putea să vadă, terapia genică ajutându-l să-şi recapete vederea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindecat pentru totdeauna”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *