Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Vinul – de la strugure în pahar

79.00 lei

Povestea vinului oferă o imagine completă a istoriei acestei milenare plante – viţa-de-vie – şi a darului ei de preţ, vinul. Practic, istoria vinului se confundă cu însăşi istoria umanităţii.

Această licoare miraculoasă a câştigat o popularitate uriaşă în ultimele două decenii, şi asta datorită calităţilor sale mereu îmbunătăţite. Prezenta carte îi oferă cititorului informaţii detaliate despre tipurile de viţă-de-vie, despre soiurile de struguri şi perioadele lor de coacere, despre podgorie şi munca în cadrul acesteia, cu tot ce implică ea. Un capitol aparte este dedicat tehnologiei de fabricare a vinului şi celor mai apreciate sortimente de vinuri, un altul particularităţilor celor mai importante zone viticole ale lumii.

Fiind un produs sensibil, manevrarea vinului se face cu delicateţe: de la calitatea dopului şi a tirbuşonului la turnarea într-un anumit pahar, de la temperatura ideală la care se bea vinul până la depozitarea lui, dar şi prezentarea defectelor care pot apărea, totul este tratat în detaliu.

„Vinul – de la strugure în pahar – Tot ce trebuie să ştim despre vin” va trezi, cu siguranţă, atât interesul gurmandului cât şi al specialistului enolog, care se vor convinge, lecturând această carte, cât de mult îi datorează vinului civilizaţia umană.

Stoc epuizat

SKU: 9786068527987 Categorie: Etichetă: Product ID: 15447

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vinul – de la strugure în pahar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *