Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

12 ZILE

25.00 lei

Este uimitor cum lantul de evenimente care a inceput cu marea descoperire din Muntii Bucegi si a continuat cu expeditia de amploare prin tunelurile subpamantene a modificat aproape integral atat gandirea, cat si destinul unor oameni. Printre acestia ma numar si eu, care am fost nevoit sa ma adaptez cu rapiditate la o transformare de proportii in existenta mea.

SKU: 9789738765948 Categorie: Etichetă: Product ID: 5824

Descriere

(…) Aproape sunt tentat sa cred ca intalnirile si discutiile mele cu Cezar, explicatiile initiatice pe care el mi le-a oferit, chiar prezenta mea la locul marii descoperiri din Muntii Bucegi si aflarea elementelor principale ale expeditiei pe care el a condus-o, nu au constituit la urma urmelor decat un fel de „antecamera”, o pregatire absolut necesara pentru ceea ce aveam sa traiesc ulterior.

(…) Evenimentele cu care m-am confruntat au depasit cu mult chiar si „iluzia” pe care o traim in timpul unui vis. Marturisesc faptul ca pe tot parcursul acestor evenimente, care au avut loc intr-o perioada de aproximativ doua saptamani, starea de totala uluire aproape ca nu m-a parasit nici o clipa. (…) Descrierea sublimei perioade de douasprezece zile din viata mea constituie chiar subiectul cartii de fata. Daca ar fi sa raportez acele zile la timpul meu subiectiv, as spune ca de fapt am trait mai multi ani, dar intr-un mod foarte condensat, intr-o dimensiune complexa a fiintei mele.

(…) Nimic, pornind de la acel moment inainte, nu a mai fost ca in trecut. O alta lume, un alt univers…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „12 ZILE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *