Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Afecțiunile aparatului cardiovascular

55.00 lei

Medicină Integrativă și Terapii Holistice

Cartea  „Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice”,  surprinde prin conținutul ei complex, cu mult mai amplu și mai profund decât sugerează titlul ei. Conținutul cărții nu se oprește doar la descrierea obișnuită a afecțiunilor inimii umane, nu privește doar partea biologică a inimii, ci pătrunde adânc, în domeniul spiritual, afectiv, emoțional, în implicațiile pe care le are alimentația în disfuncționalitățile inimii, actul gândirii, atitudinea și credința, voința sau alegerile, iubirea sau absența ei, întristarea, egoismul sau înțelepciunea.

SKU: 9786069029220 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 21482

Descriere

Semnatarii cărții, Prof. Dr. ADRIAN RESTIAN, Acad. Dr. OVIDIU BOJORDr. ELENA ARMENESCUDr. FERNANDO PITERA DI CLIMA – Italia ; Dr. DANA ȘELARUDr. biochim. CRISTINA MATEESCUDr. LARISA IONESCU CĂLINEȘTIDr. CORNELIU I. MOLDOVANDr. LAURENȚIU CHIȚIMIAProf. Dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCANDr. IRINA HOLDEVICIArhitect ELENA ILIESCUDr. AGATHA ALEXANDRESCUPreot SORIN SILUAN CHETEAstrolog CONSTANTIN DORNEAN, reușesc să creeze un tratat de medicină integrativă a inimii, abordând problemele ei din toate unghiurile posibile.
Este surprinzător să vedem că, pe lângă  numele sonore ale medicinei românești, care aduc inclusiv rețete și sfaturi privind menținerea sănătății inimii la nivel biologic, regăsim în carte capitole semnate de psihologi celebri, precum Irina Holdevici, psihiatri și neurologi, precum Dumitru Constantin Dulcan, preoți, dar și specialiști în astrologie. Este o alăturare pe care odinioară ar fi fost greu să ne-o imaginăm în contextul medicinei clasice, dar care este materializată în această carte, oferindu-i cititorului o privire holistică, profundă, fermecătoare și utilă asupra a ceea ce este, în esență, inima omenească.
Cartea ne spune ferm și cu argumente că inima nu este doar un organ fizic, că n-ar trebui s-o tratăm doar ca pe o pompă a corpului omenesc, cum nici corpul nu este o simplă mașinărie. Acești autori excepționali ”întorc inima pe toate fețele”, o văd de la relația ei cu Creatorul până la alegerile pe care omul însuși le face pentru propria sănătate spirituală, psihologică, fizică și sufletească.
Astfel, cititorii vor găsi, deopotrivă descrieri ale inimii ca aparat biologic, cât și remedii din plante, pe care le prezintă acad. dr. Ovidiu Bojor, remedii spirituale, meditații, rugăciuni, trimiteri la diferite scrieri sfinte, remedii din toate domeniile, descoperiri științifice, toate destinate vindecării sufletului, a minții și a trupului, în special a inimii. Aceasta pentru că, dacă inima se îmbolnăvește, înseamnă că întregul trup și întreaga ființă suferă, iar pentru a vindeca inima, trebuie să vindecăm cauza care a îmbolnăvit-o.
Cartea aceasta este ca un dar al Cerului în aceste vremuri în care suferința, moartea și izolarea, deprimarea și neliniștea au cuprins lumea. Ar putea fi un ajutor nesperat, puternic și minunat pentru toți cei care înțeleg că omul este ființă, nu doar un trup, căci ei vor găsi în paginile cărții nenumărate remedii, pe care le vor putea aplica singuri, pe lângă cele recomandate de medici, și multe dintre acestea le vor trezi chemarea către o experiență de viață spirituală, mai profundă, care poate depăși provocările și suferințele inerente vieții.” Maria Timuc

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Afecțiunile aparatului cardiovascular”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *