fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Antrenamentul autogen

79.00 lei

Autodetensionare concentrativă – încercare de prezentare clinic-practică

Una dintre primele tehnici de relaxare preluate din cultura orientală şi adaptate la spaţiul occidental este antrenamentul autogen, introdus de I.H. Schultz, medic german cunoscător al tehnicilor yoga. Antrenamentul autogen este o tehnică de relaxare psihoterapeutică, ştiinţifică, verificată atât experimental, cât şi clinic, prin care clientul devine propriul terapeut.
În volumul de faţă, autorul prezintă fundamentele antrenamentului autogen care se bazează pe legătura existentă între corp şi psihic şi constituie pentru numeroşi pacienţi, în special cei cu tulburări funcţionale psihosomatice, o terapie adaptată la suferinţa lor. Psihologii, psihoterapeuţii şi medicii vor descoperi în
această carte fundamentele unei metode utilizate în prezent nu numai pentru abordarea clinică a pacienţilor cu tulburări psihosomatice, dar şi pentru reducerea simptomatologiei tulburărilor anxioase şi afective. Această metodă constituie un instrument accesibil, uşor de învăţat, la îndemâna pacienţilor, pe care îl pot utiliza şi singuri.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-707-424-9 Categorie: Etichetă: Product ID: 17002

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antrenamentul autogen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *