Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

3 minute de meditaţie

35.00 lei

Meditaţia este o practică veche de peste două mii de ani. Departe de a fi apanajul Orientului, ea este întâlnită la mulţi mistici şi călugări creştini. In prezent capătă tot mai mult teren în lumea occidentală, în varianta ei laică -meditaţia conştiinţei depline sau mindfulness, cum mai este cunoscută în spaţiul anglofon. Poate fi practicată în viaţa de zi cu zi, în cabinetele medicilor şi ale psihoterapeuţilor, în scurtele pauze impuse de munca epuizantă la birou. Beneficiile ei au fost demonstrate de numeroase studii: serenitate, forţă, luciditate, o mai bună sănătate fizică şi psihică,
dar şi posibilitatea de a rezista umbrelor timpului nostru: digitalizarea excesivă a vieţii, însingurare, solicitări multiple.
În cartea sa, Christophe Andre ne propune 40 de exerciţii accesibile, simple, care să ne aducă în contact cu noi înşine şi cu lumea înconjurătoare, dezvăluindu-ne poate faţete necunoscute ale noastre, ale ei, sau ajutându-ne să vedem nuanţe acolo unde mai înainte vedeam doar culori uniforme.
SKU: 978-606-40-0530-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 16919

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „3 minute de meditaţie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *