Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bacalaureat 2021 Biologie Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a

35.00 lei

Biologie. Bacalaureat 2021. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a IX-a si a X-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bacalaureat 2021 Biologie Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *