Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bacalaureat 2021 Biologie Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

35.00 lei

Biologie. Bacalaureat 2021. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a XI-a si a XII-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogata experienta didactica, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului, culegerea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.

Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bacalaureat 2021 Biologie Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a si a XII-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *