Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bacalaureat. ESEUL – VARIANTA RAPIDĂ de pregătire pentru bacalaureat. LITERATURA ROMÂNĂ

32.00 lei

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa de Bacalaureat în vigoare, pentru disciplina Limba şi literatura română,aprobată prin O.M. nr. 4923/2013. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 282 din anexa Ordinului. Lucrarea de față propune o metodă rapidă și eficientă de pregătire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba și literatura română.

SKU: 9786060033165 Categorie: Etichete: , Product ID: 8915

Descriere

ESEUL 2019 – varianta rapida de pregătire pentru bacalaureat – Liliana Paicu, Marilena Lascar

 Lucrarea propune o metodă rapidă şi eficientă de pregătire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba şi literatura română a examenului de bacalaureat. Ca să asimileze cât mai multe informaţii, corect şi intr-un timp cât mai scurt, candidaţii trebuie să parcurgă două etape, concretizate în:
1. planul eseului, în care sunt sistematizate cele mai importante idei ce trebuie abordate;
2. eseul propriu-zis, în care sunt dezvoltate ideile din plan, respectând cele patru repere obligatorii din cerinţa subiectului.

Materia pentru examen este, astfel, pusă la dispoziţia elevilor într-o formă esenţializată, organizată şi accesibilă, ideală pentru recapitularea cunoştinţelor
şi pentru fixarea celor mai importante repere de alcătuire a eseului.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bacalaureat. ESEUL – VARIANTA RAPIDĂ de pregătire pentru bacalaureat. LITERATURA ROMÂNĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *