Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Admitere la Academia de Politie. Sinteze si teste de istorie din toate manualele alternative

26.00 lei

Prezenta lucrare se adreseaza candidatilor care se pregatesc pentru admitere la Facultatea de Politie si de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” si cadrelor didactice, fiind un util si eficient instrument de insusire si verificare a cunostintelor.

Lucrarea cuprinde sintezele celor noua teme din programa de admitere si contin informatiile din toete cele sapte manuale indicate in programa. Au fost elaborate, de asemenea, 60 de teste in conformitate cu continuturile specificate in programa.

Autor: Gheorghe Dondorici , Mihaela Orfanu

Editura: GIMNASIUM

 

Stoc epuizat

SKU: 978-973-7992-69-7 Categorie: Etichete: , Product ID: 9418

Descriere

Dintre acestea, cate 3 (in total 27 teste) au fost elaborate dupa fiecare sinteza, pentru a facilita autoevaluarea dupa insusirea sintezei respective si 33 teste finale. In cadrul testelor finale au fost introduse si intrebari din subiectele date la examenul de admitere din anii anteriori.

Fiecare dintre cele 60 de teste are 30 de itemi: 10 itemi tip grila, 10 itemi de tip logic a istorica si 10 itemi de tip ordonare cronologica. In ultimele pagini ale cartii se gasesc raspunsurile, cu baremele de corectare si notare, pentru fiecare test. Pentru fiecare item rezolvat corect, se acorda trei puncte (total 30 puncte), iar 10 puncte se acorda din oficiu.

Pentru asigurarea reusitei la examenul de admiterere recomandam candidatilor, mai intai insusirea continutului fiecarui item din programa si apoi rezolvarea testelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Admitere la Academia de Politie. Sinteze si teste de istorie din toate manualele alternative”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *