Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Furculiţe în loc de cuţite – calea către o sănătate bazată pe plante

30.00 lei 27.00 lei

Ce-ar fi dacă o schimbare banală a stilului de viată te-ar putea feri de bolile inimii, diabet şi cancer?
Decenii la rând, această întrebare a pasionat literalmente un număr restrâns de medici şi cercetători. Rezultatul muncii lor este popularizat prin intermediul documentarului Furculiţe în loc de cuţite, care stârneşte valuri în întreaga lume. Concluzia acestor medici? Adoptă o dietă bazată pe produse integrale de origine vegetală. Aceasta fi-ar putea salva viaţa!
Multe din recomandările acestei diete contravin recomandărilor din majoritatea dietelor curente, dar experţii prezentaţi în documentarul Furculiţe în loc 
de cuţite nu se tem de controverse. Dr. Caldwell Esselstyn explică faptul că produsele din carne, cele lactate şi uleiurile extrase distrug pereţii interiori ai vaselor de sânge, generând boli cardiovasculare, atacuri de cord sau atacuri cerebrale. În cartea sa, Studiul China, dr. Colin Campbell demonstrează că explozia bolilor moderne, inclusiv a cancerului, se datorează consumului regulat de carne şi produse lactate. Evoluţia lor este inversată însă (fapt care poate merge până la vindecarea lor completă) prin trecerea la o dietă tradiţională bazată pe produse de origine vegetală. Din ce în ce mai mulţi experţi încep să fie de acord cu acest punct de vedere: nicio altă terapie sau alte măsuri profilactice nu pot (ace atât de mult pentru sănătatea ta ca o dietă bazată pe produse integrale de origine vegetală.
Din ce în ce mai mulţi oameni cunosc imensele beneficii pentru starea de sănătate ale dietei bazate pe produse integrale de origine vegetală. Cartea de faţă este un ghid accesibil care completează filmul, oferindu-fi informaţiile necesare pentru a te adapta şi pentru a-fi susţine o dietă vegetariană strictă.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-08-0 Categorie: Etichete: , Product ID: 16756

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Furculiţe în loc de cuţite – calea către o sănătate bazată pe plante”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *