Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Econometria pentru… economiști. Econometrie – teorie și aplicații, ediția a treia

34.00 lei

Propun un pariu sui-generis celui interesat în parcurgerea paginilor acestei cărți în care îl asigur că prețul plătit, plus un efort minim de a parcurge, cât de cât atent, cele scrise, va fi răsplătit cel puțin din următoarele puncte de vedere: cunoașterea mai bună a relațiilor existente între fenomenele și evoluțiile impor­tante din economie, cuantificarea intensității unor astfel de relații, elaborarea de prognoze privind evoluția unor importanți indicatori microeconomici sau macro­economici, simularea de politici economice. Astfel de cunoștințe pot atrage noto­rietatea în domeniul analizei și prognozei economice, iar aplicate pot atrage câștiguri materiale serioase.

Stoc epuizat

SKU: 9789737093400 Categorie: Etichetă: Product ID: 13922

Descriere

Toate acestea întrucât econometria urmărește depășirea abordării pro­blemelor economice într-o manieră descriptivă prin argumente bazate pe ipoteze și rațiuni nu întotdeauna realiste, depășire care presupune apelul la rigoarea calculelor bazate pe date numerice, metode și modele verificate.

Cartea este adresată economiștilor în general, economiștilor cu putere mai mică sau mai mare de decizie, în special, precum și studenților în economie, întrucât nu există învățământ economic universitar în lume (cu rare excepții de neinvidiat în ce privește prestigiul) care să nu includă printre disciplinele obligatorii și econometria.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Econometria pentru… economiști. Econometrie – teorie și aplicații, ediția a treia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *