fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Buddha, Casanova şi cu mine

27.00 lei

Dragostea nu are limite şi nu moare niciodată deşi, uneori, trebuie să mori câte puţin (de mai multe ori) pentru a trăi pe deplin. Ce-ar fi mai puţin probabil decât o eroină lovită în cap de un meteorit, chiar în seara decernării unor importante premii de televiziune? Animatoare de talk-show, Kim Lange este în culmea gloriei – şi uite că este omorâtă de un meteorit. Pe lumea cealaltă, află că a acumulat karmă negativă fiindcă a fost… rea în timpul vieţii. Nu numai că şi-a neglijat fetiţa şi şi-a înşelat soţul, dar a reuşit să le facă viaţa amară tuturor celor din jur. Drept pedeapsă, Kim se reîncarnează în furnică.

Şi asta încă nu-i nimic: cu minusculii ei ochi de insectă vede că o altă femeie o înlocuieşte în propria ei familie! Kim va trebui să urce cât mai repede pe scara reîncarnărilor. Dar e cale lungă, de la furnică la biped: porcuşor de India, pisică, câine, vacă… femeie cât o vacă…

Pagina şi hohotul de râs, o imaginaţie fără limite şi lecţii de viaţă ascunse printre rânduri… Cine ar fi crezut că, dintr-o poveste despre karma şi reîncarnare, ar fi putut rezulta o carte atât de delicioasă? David Safier a reuşit să abordeze subiecte delicate precum reîncarnarea, moartea şi infidelitatea cu un umor care ne cucereşte… Ca să nu mai vorbim de Casanova, şi el reîncarnat tot în furnică pe motive de proaste maniere pe când fusese om!

SKU: 978-606-93275-2-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 20371

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buddha, Casanova şi cu mine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *