fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Calatorii in inima

30.00 lei

Cu sute și mii de ani în urmă, a fi în inimă constituia starea naturală a omului. Înțelepți, sfinți și mari maeștri din numeroase culturi și-au dedicat viața practicării traiului în inimă și păstrării tradiției legate de metodele pentru a ajunge acolo. Nu este nevoie de o întoarcere în timp, nici de vreo ascensiune dificilă pe culmile din Himalaya ori Peru.

SKU: 9786066391207 Categorie: Etichetă: Product ID: 6172

Descriere

Drunvalo Melchizedek și Daniel Mitel ne oferă un compendiu de meditații ce sintetizează cele mai vechi și mai autentice practici de coborâre din creier în inimă. Cartea „Călătorii în inimă” transmite şi îmbogăţeşte o întreagă moştenire a vieţuirii în acord cu cel mai înalt potenţial propriu. Meditaţiile încercate de cei doi mari maeştri şi expuse măiestrit în cartea de faţă ne învaţă că reconectarea cu inima devine, în contextul actual, nu doar o exigenţă privată, ci şi una cu implicaţii globale.
Cartea conţine 20 de meditaţii profunde, printre care:
Meditaţia Respiraţiei Unităţii
Diferite căi de a intra în Spaţiul Sacru al Inimii, inclusiv Torusul inimii, Calea lui Iisus, Calea feminină pură folosind intuiţia
Meditaţii pentru intrarea în inimă, inclusiv Calea Prana, metodele lui Nichifor Călugărul, Metoda Inimii Pământului, Calea „A nu face nimic”
Tehnica de Respiraţie Focalizată pe Inimă TM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calatorii in inima”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *