Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Calendar angelic saptamanal 2023

40.00 lei

Să avem un an bun, cu îngeri în suflete, în case şi la locul de muncă! Acesta este scopul pentru care s-a creat acest calendar săptămânal angelic pentru anul 2023!
Calendarul este săptămânal, spiralat, de birou, are 54 de pagini integral color, în format 10,5 x 15 cm.

Categorii: , Etichetă: Product ID: 22191

Descriere

Calendarul este o invitaţie de a aduce îngerii în viaţa noastră cotidiană, cu tot ce implică ea. Prin ei, Dumnezeu ne pune la dispoziţie ingrediente curate şi proaspete, din substanţă divină pură. Partea noastră de dumnezeire o absoarbe, după care îşi împlineşte lucrarea în sufletul, conştiinţa, trăirile, atitudinile şi faptele noastre zilnice.

Trăim timpuri complexe şi solicitante, motiv pentru care avem nevoie să ne menţinem într-o prelucrare constantă, să beneficiem de lumină şi claritate, pentru a nu cădea pradă îngrijorărilor şi temerilor. Avem nevoie să ne simţim vegheaţi, protejaţi, sprijiniţi. Chiar dacă Dumnezeu se îngrijeşte de împlinirea acestor nevoi, nu culegem sprijinul oferit, întrucât nu-l recunoaştem, nu suntem pe recepţie sau negurile noastre sunt prea dense. Asistenţa îngerilor ne menţine prezenţi, atenţi, deschişi, limpezi şi curaţi. Beneficiem de ea în măsura în care ne rugăm şi îl implicăm pe Dumnezeu în viaţa noastră.

Prin intermediul acestui calendar, putem deschide drum îngerilor în viețile noastre. Și cum ei împlinesc întotdeauna lucrarea lui Dumnezeu, vom beneficia de sprijinul necesar prelucrării și îmbogățirii lăuntrice, al parcurgerii liniștite și împăcate a fiecărei zile. Nimic din cele necesare nouă nu scapă grijii părintești a Tatălui Ceresc, care ne trimite îngeri „încărcați” cu darurile Sale. Ele ajung la noi direct, umplându-ne ca pe niște vase (fiecare la măsura necesității lui), dar și prin oameni. Lucrarea cerească este complexă, iar numeroșii lucrători veghează neobosiți și cu mare atenție la fiecare nevoie a noastră, de orice natură ar fi. Totuși, nu este suficient să știm că îngerii ne veghează, ar fi ca și cum am ține mereu la ușă lucrătorii trimiși de Dumnezeu. Știm că sunt acolo, dar nu ne oferim disponibilitatea de a ne lăsa prelucrați. Cu fiecare rugăciune rostită deschidem ușa și ne lăsăm învăluiți de vibrația lor cerească.

Pe lângă acestea, ne putem întări și lumina prin cuvintele înțelepte culese din experiența Părintelui Arsenie Papacioc, a arh. Paisie Aghioritul și a Maicii Gavrilia.

La mulți ani tuturor, anul 2023 să ne aducă pace, speranță, bucurie, împlinire, liniște și lumină! Probleme sunt și vor fi mereu, dar nu trebuie să dăm drumul la sfoara care ne leagă de Cer, cum ne îndeamnă Părintele Arsenie Papacioc. „Trebuie să te ții de această sfoară, orice ar fi, oricât de puternice ar fi vânturile! Ține-te cât poți, în felul tău, dar ține-te!”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calendar angelic saptamanal 2023”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *