Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Despre sensul vietii

52.00 lei

Un dialog sincer şi necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor şi puterea Lui Dumnezeu, care îţi oferă reperele de care ai nevoie într-o lume în schimbare.

SKU: 564758748534 Categorii: , Etichete: , , Product ID: 21834

Descriere

O invitație la unitate, credință și adevăr

Cuvintele Părintelui Necula creează punți între religii, între credincioși și atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învățăturilor creștine. Într-o epocă a deznădejdii și a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar și Părintele Necula abordează fără teamă subiectele dificile ale actualității. Fiecare răspuns oferit la întrebările pline de miez adresate de Mihai Morar încurajează cititorii să-și păstreze întotdeauna speranța și credința. Astfel, pagină cu pagină, se conturează un alt mod de a privi lumea și problemele sale, adoptând o perspectivă plină de înțelegere, iubire și încredere în puterea și frumusețea Lui Dumnezeu.

„Ce ar mai fi de zis? O vom face probabil în timpul cât Dumnezeu ne va îngădui să o mai facem. Când vom fi plecați, undeva, într-un colț de bibliotecă și această rogojină de carte pe care ne-am lăsat sufletele la vedere. Mulțumesc, Mihai, pentru prietenie. Și celor ce ne sunt prieteni ori dușmani, deopotrivă, sănătate. Nu mai e vreme de ură. De mușcat din morminte. Din văzduh, din bunici și părinți. E vremea să căutăm sens vieților noastre. ”

  • Părintele Constantin Necula

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Despre sensul vietii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *