Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Ce am auzit de la altii

29.00 lei

Povestitor neintrecut a fost si Radu Rosetti, care a urmat indemnul apropiatilor si a lasat trei volume de amintiri. Cel dintai, Ce am auzit de la altii, este istoria Principatelor intre veacurile al XVIII-lea si al XIX-lea construita minutios din intamplari pline de talc petrecute in vremuri pline de dramatism si de schimbari, cu eroi plini de savoare.

Stoc epuizat

SKU: H08012 Categorie: Etichetă: Product ID: 4794

Descriere

„In copilaria si tinereta mea fostu-mi-a dat sa fiu incunjurat de parinti, rude, oameni de casa, tarani si slugi cari traise viata celor dintai sasazeci de ani ai veacului si cari, de la batranii lor, auzise multe despre o viata si obiceiuri si mai indepartate in negura timpurilor. Multi din ei, in primul rand tata si mama, erau niste povestitori neintrecuti: cu dor imi aduc aminte de lungile lor povestiri in lungile sari de iarna, la tara.

Partea ce mi-a ramas in minte din multele lor povestiri spus-o-am si eu treptat copiilor si cunostintilor mele. Cu totii m-au indemnat sa pun aceste amanunte ale vietii noastre de altadata pe hartie, ca sa nu dispara fara urma, odata cu mine.“

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ce am auzit de la altii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *