Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cheile genelor

136.00 lei

Această carte este o invitaţie de a începe o nouă călătorie în viaţa ta. Indiferent de circumstanţele exterioare, fiecare om are ceva frumos în interiorul lui. Scopul cărţii Cheile Genelor este să scoată la lumină această frumuseţe – să aprindă scânteia de geniu ce îţi defineşte unicitatea.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-13-1993-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 1932

Descriere

Cheile Genelor folosesc ca unealtă străvechea tehnică a contemplării, dar se potrivesc foarte bine cu stilul de viaţă modern. Prin citirea şi aplicarea înţelepciunii din această carte, vei putea descoperi adevăratul scop mai înalt al vieţii tale.

HARTA – Această carte, prin cele 64 de chei ale genelor, reprezintă un cod universal pentru explorarea felului în care conştiinţa se transformă.

BUSOLA – Profilul Hologenetic conţine o serie de secvenţe personalizate pentru fiecare om în parte. El dezvăluie scopul mai înalt al vieţii şi relaţiilor tale şi te invită într-o călătorie profundă şi personală prin CHEILE GENELOR.

CĂLĂTORIA TA – Calea de Aur este un program care te ghidează pas cu pas în aplicarea Cheilor Genelor în viaţa ta. Folosirea tehnicii contemplării te va conduce la stări puternice de conştiinţă extinsă şi iluminare.

Pentru a obţine Profilul tău Hologenetic şi a începe călătoria prin Cheile Genelor vizitează www.genekeys.ro

Informații suplimentare

Greutate 604 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cheile genelor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *