Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Din vorbele de duh ale strabunilor si fluxurile de constiinta cuantica

45.00 lei

Această carte a fost creată pentru a vă transmite din comoara de preţ a poporului român în viziunea fluxurilor de conştiinţă cuantică.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 978-606-624-605-7 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2491

Descriere

De ce am numit înţelepciunea populară care este stocată în proverbe sau zicători ca fiind vorbe de duh? Deoarece aceste comori sunt venite din Duhul Sfânt, adică din cunoaşterea trăită şi tradusă de cineva care s-a iluminat într-o experienţă sau alta.
Străbunii noştri protodaci, daci, români ne-au lăsat din experienţele lor o serie de vorbe de duh magnifice prin care ne putem înţelepţi.
Ce înaintaşi înţelepţi am avut pe aceste plaiuri! Nu aveau multe cunoştinţe dar erau în contact permanent cu divinul din ei, ceea ce i-a determinat să acceseze cunoaşterea ancestrală a acestui univers încă din cele mai vechi timpuri. Nu aveau multe şcoli pentru intelect dar aveau inteligenţa spirituală activă.
Un proverb devine vorbă de duh când ne ajută să facem un salt cuantic în evoluţie, ne ajută să ne iluminăm vizavi de o provocare sau o oportunitate. Cu ajutorul vorbelor de duh la nivel cerebral apare un scrurtcircuit, ca un fel de fulger care desface o reţea neuronală veche – prin care aveam anumite aşteptări şi atitudini – şi ne ajută să creăm o reţea nouă de o altă frecvenţă şi altă vibraţie.
Vorbele de duh au rolul de a ne ajuta să ieşim dintr-o atitudine distructivă, care aduce suferinţă şi să recreăm o altă reţea neuronală. (Psiholog Niculina Gheorghiţă)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Din vorbele de duh ale strabunilor si fluxurile de constiinta cuantica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *