Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cuvintele deschid fluxurile de constiinta cuantica

SKU: 978-606-624-640-8 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2492

Descriere

Cartea Cuvintele deschid fluxurile de conştiinţă cuantică este o carte prin care descriu mecanismul de a descoperi ce cuvinte ne ridică şi ce cuvinte ne coboară în şi din starea de bine.
Este un ghid practic de autodezvoltare personală şi spirituală în care devii conştient că ceea ce gândeşti, vorbeşti şi simţi îţi creează propria realitate şi îţi deschide fluxurile superioare de frecvenţă.
Pentru a crea realitatea în acord cu ceea ce crezi şi simţi tu, cuvintele pe care le rosteşti sunt foarte importante. Un cuvânt care face parte din vocabularul tău curent, va aduce anumite energii şi informaţii prin care vei rămâne pe acea linie de destin până schimbi registrul, adică alegi de bună voie şi nesilit de nimeni, cu credinţă şi încredere, să experimentezi altceva, să foloseşti gânduri şi cuvinte de altă vibraţie.
Totul în jurul nostru este vibraţie, noi ne atragem prin vibraţie specifică, evenimentele, situaţiile, oamenii din viaţa noastră, adică atragem prin vibraţia pe care o emitem. Am întâlnit suficiente materiale care transmit informaţia cum că: cuvintele ne modelează calea. Astfel Anthony Robbins spunea într-un material că: „Cuvintele pe care le alegi în mod conştient îţi modelează destinul”. (Niculina Gheorghiţă)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuvintele deschid fluxurile de constiinta cuantica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *