Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Secretele fericirii in familie

58.00 lei

Secretele fericirii in familie – Serghei Nikolaevici Lazarev
… fiecare casă are o fundaţie invizibilă care determină cât timp va rezista această casă. Care este fundaţia pentru o familie? Familia se bazează pe moralitate. Iar la fundaţia moralităţii stau poruncile religioase.
Poruncile religioase înseamnă legile iubirii şi legile supravieţuirii. Un om care îndeplineşte poruncile are mult mai multe şanse decât un ateu să-şi păstreze familia şi să îşi mărească numărul urmaşilor. Este vorba despre faptul că un ateu, care se pune pe sine pe primul loc – propriul corp şi propriul conştient, propriile valori ale vieţii – nu poate accepta situaţiile dureroase de la nivelul sufletului. Dacă un om nu vede voia Divină în tot ceea ce se întâmplă, atunci acesta nu acceptă majoritatea situaţiilor dureroase şi, drept răspuns, în sufletul lui se acumulează un protest interior, o agresivitate interioară care îi va distruge mai târziu atât sănătatea cât şi familia.

Stoc epuizat

SKU: 9788364740176 Categorii: , Etichetă: Product ID: 14661

Descriere

Cele mai importante condiţii pentru existenţa si dezvoltarea unei familii sunt credinţa, moralitatea, îndeplinirea poruncilor. Acela, care îl iubeşte în primul rand pe Dumnezeu, este ferit de închinarea în interior la persoana iubita, ceea ce ii permite a avea o familie armonioasa.
Familia reprezintă un organism viu care fie se dezvoltă, fie se degradează şi moare. Principala lege a dezvoltării este legea unităţii şi a luptei contrariilor. Soţul şi soţia reprezintă două contrarii: aceştia au opinii diferite, fiecare dintre ei luptă pentru îndeplinirea propriilor dorinţe. în acelaşi timp, ambii trebuie să ţină cont de punctul de vedere al propriei sale „a doua jumătate” şi să se adapteze unul celuilalt.
Pentru a trăi împreună şi pentru a interacţiona unul cu celălalt, soţii trebuie să-şi consolideze unitatea, care este acel fundament pe care se dezvoltă contrariile. Unitatea este consolidată şi dezvoltată datorită sincerităţii, a grijei şi a compasiunii reciproce, datorită acţiunilor şi a activităţilor comune.
Pentru ca o familie să se dezvolte, este necesar ca fiecare dintre soţi să se dezvolte. Cu cât omul se dezvoltă, străduindu-se să-şi îmbunătăţească zilnic trăsăturile propriului caracter, aspirând să devină mai iubitor, mai flexibil, mai sincer, cu atât există mai multă iubire în sufletul său şi cu atât familia lui va fi mai solidă. Tocmai acea persoană, care aspiră spre dezvoltarea de sine, se poate baza pe o familie sănătoasă, armonioasă…
CUPRINS:
Introducere
Arta de a face sacrificii
Câteva întâmplări
Salata
Regulile actului sexual
Compatibilitatea sexuală
Cornurile
Cum să-ţi păstrezi familia
Portretul unei mirese
Principiul complementarităţii
Lupta cu soţul
Regulile unei familii
„Când partenerii nu pot fi de acord…”
Familia este femeia
înlocuirea unui lider
Un chestionar pentru soţie
Soţul-tiran
întotdeauna există o soluţie
Orgoliul şi sexul
Problemele bărbaţilor
„Conflictele în familie” (subiect de pe forum)
„Mi-am înşelat soţul. Ce să fac?” (subiect de pe forum)
O întâmplare obişnuită
Ce decizie să iau?
Am devenit fericită
„Secretele unei vieţi fericite în familie”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secretele fericirii in familie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *