Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

39.00 lei

SKU: 9786066392303 Categorie: Etichetă: Product ID: 10502

Descriere

Avem probleme. Dar există ajutor… dacă ascultăm.

În mijlocul nopții de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras într-un dialog nou și total neașteptat cu Dumnezeu, în care s-a confruntat brusc cu două întrebări:

  • Oamenii sunt ajutați de Ființe Foarte Evoluate dintr-o altă dimensiune?
  • Există un rol-cheie pe care oamenii sunt invitați să-l joace în cursul propriei evoluții, aderând la o misiune comună pentru a sprijini planeta în aceste vremuri critice?

I s-a zis că răspunsul la ambele întrebări este „da”.

A primit apoi 16 exemple clare despre modul în care Ființe Foarte Evoluate reacționează la viață diferit față de oameni și cum adoptarea chiar a câtorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.

Aceste informații constituie structura cărții de față. Ea este o invitație puternică pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorările extraordinare ce urmează. Continuând din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversații cu Dumnezeu, revelațiile despre Ființele Foarte Evoluate și despre modul în care oamenii obișnuiți pot răspunde chemării de a ajuta la trezirea speciei umane îți vor extinde viziunea asupra viitorului personal și colectiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *