Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cum sa cunosti si sa lucrezi cu ghizii spirituali

27.00 lei

Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostri spirituali poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta.

Stoc epuizat

SKU: 9786069347065 Categorii: , Etichetă: Product ID: 15990

Descriere

CAPITOLUL UNU
INTELEGEREA TARAMULUI SPIRITUAL

Anticii greci vorbeau cu spirite si zei prin oracole. Ritualul de la inceputul acestui capitol este un astfel de exemplu. Acesta era inscris pe mormantul persoanei afectate avand alaturi o imagine magica. Grecii faceau apel la spirite ajutatoare precum daemonii (a nu se confunda cu „demoni” sau „dracusori”). Societatile samanice din Egipt, Africa, Bali si din alte parti ale lumii au avut propriile lor tehnici de stabilire a comunicarii intre oameni si spiritele naturii. In societatea Shaker de la inceputul anilor 1800, fetele se clatinau, dansau, se invarteau si vorbeau neinteligibil. Ele sustineau ca sunt in contact cu ingeri si cu spirite. In timpurile Victoriene, comunicarea cu taramul nevazut s-a petrecut prin intermediul mediumilor spirituali. Astazi, cei care fac channeling sustin, printre altele, comunicarea cu ingeri, extraterestri, elfi, delfini, cu Sinele Suprem si cu Mintea Universala.

Credinta ca spiritele ii ajuta pe cei din fizic a fost acceptata in fiecare religie majora a lumii. Fie ca include ingeri, sfinti, contact ancestral, spirite ale naturii sau chiar demoni, experientele mistice care implica taramul spiritual sunt universale.

Datorita denaturarilor moderne realizate de industria divertismentului (filme, TV, carti, etc.), conceptiile eronate abunda in ceea ce priveste aceasta alta dimensiune a vietii. Multi cred ca contactul cu dimensiunile mai subtile ale vietii necesita complicate procese magice si mistice. Multi presupun ca orice contact cu spirite este rau, ca este contrar legilor naturii si se poate produce doar cu o mare pregatire si cu un pericol chiar mai mare. Aceasta este, desigur, materialul fictiunii.

A invata sa lucrezi cu ghizii spirituali in diverse moduri este o aventura magnifica. Ne deschidem unor culori si minuni deosebite. Putem elimina fricile de baza legate de moarte si de nastere conectandu-ne cu cei care au venit si au plecat inaintea noastra. Putem experimenta atingerea celor iubiti care se afla dincolo de lumea fizica si putem invata sa transformam doliul in sarbatoare.

Invatam prin intermediul contactului cu spirite ca niciodata nu putem fi singuri cu adevarat, intrucat exista dimensiuni ale vietii care ne sunt deschise oricand dorim. Realizam in mod tangibil interactiunea divinului in viata noastra prin astfel de spirite intermediare, mutand religia in afara taramului credintei oarbe si plasand-o in acela al experientei. Ne trezim imaginatia creativa si intuitia, umplandu-ne vietile cu noi minuni si binecuvantari. Castigam iubire, sprijin si o energie mai mare pentru toate sarcinile noastre lumesti. Invatam ca niciodata nu mergem singuri.

Printr-un contact spiritual adecvat, noi suntem:

·                     Sprijiniti inca o data de catre cei iubiti din trecutul nostru

·                     Incurajati de sprijinul protectiei angelice

·                     Incantati de bucuriile si minunile Regatului Zanelor

·                     Invaluiti in mister de invataturile maestrilor antici care vin sa traiasca pentru noi

·                     Uimiti de puterea spiritului lumii animalelor si de leacul pe care aceste creaturi il aduc in viata noastra

·                     Inveseliti de diversitatea vietii

·                     Uluiti de nemarginirea cunoasterii care ni se deschide

·                        Inspirati de spiritele muze ale creativitatii

·                        Ghidati in toate activitatile noastre

Prin toate acestea, noi suntem liberi sa fim cine suntem – in orice fel suntem.

Unii dintre voi pot avea inca dubii in a lucra cu spiritele. In general, oamenii au o tendinta catre ingamfare cand vine vorba de a se indrepta catre altii pentru ajutor. Multi prefera sa creada ca oamenii sunt cea mai inalta si singura forma de viata inteligenta. Intr-un univers la fel de vast ca al nostru, o astfel de atitudine este aroganta. Asa precum exista multe forte in univers pe care inca nu le intelegem, asa exista, de asemenea, dimensiuni si fiinte pe care nu le intelegem – sau chiar nu le recunoastem.

Atunci cand nu intelegem, adeseori evitam sa exploram sau sa abordam posibilitatile. Daca se da informatia corecta si daca este tratata cu deschidere, observam ca lumea fizica nu este altceva decat o mica parte din toate lumile care exista.

De obicei, cei care se opun cu vehementa contactului cu orice fiinta din afara fizicului, se tem totodata de contactul cu alti oameni din afara rasei lor, a sexului, a religiei, etc. Asa cum putem sa impunem anumite limite si sa alegem relatiile noastre fizice, tot asa putem sa selectam relatiile noastre spirituale.

Da, exista energii negative si ignorante pe taramul spiritelor. Exista de asemenea energii negative si ignorante pe taramul fizic. Aceasta nu ar trebui sa ne impiedice sa stabilim relatii care ne pot fi de folos. Nu ne ascundem in casele noastre pentru ca am auzit ca exista oameni rai in lume. Decidem pe cine sa primim in viata noastra, fizica si spirituala. Noi o controlam.

Acest control incepe cu o folosire adecvata a discernamantului. Inca de la inceput, noi ar trebui sa apelam la ratiune pentru fiecare comunicare. In cazurile contactului cu cei din fizic care au murit, tine minte ca a muri nu face o persoana in mod instant mai inteleapta si mai spirituala. Daca o persoana a fost ignoranta in viata, exista o mare probabilitate ca ea sa fie ignoranta si dupa moarte.

Ori de cate ori intram intr-un nou domeniu de studiu si de explorare, discernamantul este necesar. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cum sa cunosti si sa lucrezi cu ghizii spirituali”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *