Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Curs de legislatie rutiera 2020 – 2021

50.00 lei

Intrebari si teste pentru examenul de conducere auto

SKU: 9786067939446 Categorie: Etichetă: Product ID: 21105

Descriere

Pentru a veni in intampinarea dorintei candidatilor de a promova examenul pentru obtinerea categoriilor AM, A1, A2, A si a categoriei B, a fost elaborat prezentul curs in care veti primi informatiile necesare, cu explicatiile de rigoare structurate intr-o succesiune logica, facand astfel din invatat o activitate placuta si accesibila tuturor.

De remarcat este faptul ca s-a procedat la explicarea indicatoarelor rutiere, alaturand semnificatiei acestora obligatiile care revin conducatorilor auto la intalnirea lor, contribuind astfel la formarea conduitei necesare in trafic, ceea ce reprezinta un atu important in alegerea acestei lucrari fata de cele deja existente pe piata, care se rezuma doar la prezentarea normelor rutiere si asimilarea lor prin rezolvarea de teste.

Avem convingerea ca lucrarea de fata va va fi de un real folos pentru promovarea examenului de obtinere a permisului de conducere si o consideram, totodata, un ghid util, pe viitor, pentru orice conducator auto. Este un volum care merita pe deplin sa fie rasfoit si analizat pentru diverse situatii din trafic, reprezentand o lectura vie, incitanta, si nu o carte abandonata intr-un sertar, printre alte obiecte inutile.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de legislatie rutiera 2020 – 2021”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *