Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

REÎNTOARCEREA LA SACRU

10.00 lei

LECŢII DE TREZIRE A SUFLETULUI

În mod tradiţional, fiecare persoană din cadrul unei culturi răspundea pentru propriul său suflet. Şamanul putea să ajute la tămăduirea cuiva – îi ajută pe bărbaţi şi pe femei să‑şi regăsească drumul înapoi spre esenţa – dar adevărata lui răspundere era pentru sufletul comunităţii; menirea să era să stabilească relaţia dintre sufletul fiecărui individ şi comunitate, şi să stabilească o legătură între comunitate şi întreaga planetă. Mi‑am dedicat viaţa acestui rol, şi‑l voi continua până când vom ajunge să trăim într‑o lume în care sacrul a fost regăsit, iar noi vom fi deopotrivă binecuvântaţi cu un suflet treaz şi cu o cultură integral spirituală, pe Pământ.

Această carte este prima parte a istoriei aventurii mele spirituale. Este povestea unui om care şi‑a urmat esenţă, pentru a găsi calea pe care era destinat s‑o urmeze. Omenirea se înalță spre un nou nivel de libertate: intrăm într‑o eră a eticii angelice, în care oamenii nu se vor mai baza în ei înşişi, ci vor căuta şi vor primi îndrumare de la îngeri şi de la alte fiinţe superioare.

Iată ce spune autorul:

Reîntoarcerea la sacru este o poveste atât personală, cât şi universală, pe care cu greu o laşi din mână. Misterul sacru ţese o reţea care‑l duce pe Dr. Warter din America de Sud, în Ierusalim; de la medicină, la vindecare; de la vindecători şamani, la vindecătorul lăuntric.

Înţelepciunea perenă a marilor tradiţii spirituale, care se găseşte pretutindeni în această carte luminoasă, poate prinde cu uşurinţă rădăcini în inima noastră.Această carte extraordinară ne farmecă. Explorarea pe care Dr. Warter o face în relaţiile existente între tradiţiile spirituale ale omenirii este fascinantă şi plină de învăţături. Experienţele sale oferă fiecăruia dintre noi ocazia de a descoperi adevărata noastră esenţă, de a atinge potenţialul nostru deplin şi de a vindeca planeta.  Dr. Carlos Warter

SKU: 9737978226 Categorie: Etichetă: Product ID: 18214

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „REÎNTOARCEREA LA SACRU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *