fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare German-Roman

65.50 lei 32.75 lei

Setea de cunoastere, de a primi si a prelucra cat mai multe informatii este satisfacuta actualmente numai prin utilizarea masiva a tehnicii moderne de calcul. Cu ajutorul calculatoarelor legate in retea se pot obtine, inmagazina, gospodari si utiliza foarte multe date.
Datorita faptului ca electrotehnica, electronica si telecomunicatiile sprijina tot mai mult procesele de automatizare, este tot mai dificila atribuirea exclusiva a termenilor doar unuia sau altuia dintre domeniile mentionate mai sus. Iar cum automatizarea a patruns si in procesele de calcul electronic, nu este usoara in multe cazuri nici tragerea unei linii clare de despartire intre automatizari si calculatoare.
Dictionarul contine un numar de 72 000 de termeni adunati in principal din diverse produse si documentatii utilizate, cataloage de aproduse si documentatii utilizate de autori in decursul anilor. Aceste surse de informare secundare au oferit autorilor de regula un nmar redus de termini, care au fost insa in majoritatea cazurilor de cea mai mare actualitate.

1 în stoc

SKU: 6421991000109 Categorii: , Etichete: , Product ID: 11211

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare German-Roman”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *