fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare Roman-German

68.00 lei 34.00 lei

Setea de cunoastere, de a primi si a prelucra cat mai multe informatii este satisfacuta actualmente numai prin utilizarea masiva a tehnicii moderne de calcul. Cu ajutorul calculatoarelor legate in retea se pot obtine, inmagazina, gospodari si utiliza foarte multe date.
Datorita factului ca electrotehnica, electronica si telecomunicatiile sprijina tot mai mult procesele de automatizare, este tot mai dificila atribuirea exclusiva a termenilor doar unuia sau altuia dintre domeniile mentionate mai sus. Iar cum automatizarea a patruns si in procesele de calcul electronic, nu este usoara in multe cazuri nici tragerea unei linii clare de despartire intre automatizari si calculatoare.
Termenii cuprinsi in dictionarul de fata au fost adunati in principal din diverse produse si documentatii utilizate, cataloage de aproduse si documentatii utilizate de autori in decursul anilor. Aceste surse de informare secundare au oferit autorilor de regula un nmar redus de termini, care au fost insa in majoritatea cazurilor de cea mai mare actualitate.

2 în stoc

SKU: 9789737725608 Categorii: , Etichete: , Product ID: 11213

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare Roman-German”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *