Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui

15.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 9786066390262 Categorie: Etichetă: Product ID: 8705

Descriere

Lumea egoului este ca o sală a oglinzilor, în care el rătăceşte pierdut şi confuz, hăituit de imaginile care se succed dintr-o oglindă în alta. Viaţa omenească se caracterizează prin încercări şi greşeli interminabile, în timp ce încerci să ieşi din labirint. Câteodată, pentru mulţi oameni, probabil pentru cei mai mulţi dintre ei, camera oglinzilor devine o casă a ororilor, în care răul devine tot mai puternic. Singura cale de a scăpa din rătăcirea ocolitoare este căutarea adevărului spiritual.

Cum poate cineva să traverseze tărâmul spiritual, pentru a trece dincolo de suferinţă şi pentru a trăi experienţa păcii şi a iubirii lui Dumnezeu, pentru a transcende iluzia şi a atinge starea de iluminare?

În această selecţie de fragmente inspiratoare din lucrările lui David R. Hawkins, cititorului i se reaminteşte natura iluzorie a egoului, dar şi căile directe de ieşire din capcanele întinse de acesta.

Această ediţie de buzunar îi este anume destinată căutătorului spiritual contemporan aflat pe această cale şi reprezintă o călăuză pe care aspirantul la găsirea adevărului se poate bizui.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *