Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Etajul o mie

40.00 lei

La o suta de ani in viitor, New Yorkul este un oras al inovatiilor si al visurilor. Toata lumea isi doreste ceva… si toata lumea are ceva de pierdut.

Desi pare a avea o viata fara cusur, LEDA COLE este in secret dependenta de un drog pe care n-ar fi trebuit sa-l incerce niciodata si de un baiat pe care n-ar fi trebuit sa-l atinga nicicand.

Lumea minunata si lipsita de griji a lui ERIS DODD-RADSON se naruie cand o tradare cu consecinte sfasietoare ii distruge familia.

Munca pe care RYLIN MYERS o presteaza la unul dintre etajele situate cel mai sus o atrage intr-o lume – si o poveste de dragoste – pe care nu si-a imaginat-o niciodata… Dar, oare, care va fi pretul pe care va trebui sa-l plateasca pentru aceasta viata?

WATT BAKRADI e un tehnician genial, care ascunde un secret: el stie totul despre toti. Dar cand e angajat ca spion de o fata de la etajele superioare, se trezeste prins intr-o complicata retea de minciuni.

Si locuind deasupra tuturor, la etajul o mie, e AVERY FULLER, fata creata genetic pentru a fi perfecta. Fata care se pare ca le are pe toate – si care totusi e chinuita de singurul lucru pe care nu-l poate avea.

Intr-o lume sofisticata si debordand de lux, printre inovatii tehnologice care pur si simplu iti taie rasuflarea, cinci adolescenti se lupta sa-si gaseasca locul in varful lumii. Dar cand ajungi atat de sus, nu ai unde sa mergi decat in jos…

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8754-31-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 12603

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Etajul o mie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *