Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Finanțele instituțiilor publice

60.00 lei

Lucrarea Finanțele instituțiilor publice tratează într-o logică aparte problematica deosebit de complexă a entităților publice. Logic, sunt prezentate structurile administrative din România, rolul, locul și funcțiile acestora potrivit referențialelor naționale și internaționale. Ca instrumente utilizate în gestiunea mișcărilor de valori din cadrul entităților publice sunt prezentate actele administrative, trăsăturile și caracteristicile acestora cu prezentarea unor studii aplicative asupra unor contracte administrative de achiziții publice, concesiune, leasing etc.

Un rol important îl ocupă în lucrare bugetul, procesul bugetar al entităților publice locale și procesul investițional. Tratarea, cu utilizarea referențialelor naționale și internaționale, a veniturilor și finanțărilor, a cheltuielilor publice și a raportărilor financiare face ca lucrarea să fie deosebit de actuală și să se deosebească de alte lucrări apărute în domeniu.

În lucrare se regăsesc, de asemenea, abordări de ultimă oră privind controlul și auditul financiar al instituțiilor publice.

2 în stoc

SKU: 9789737095589 Categorie: Etichete: , Product ID: 13962

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Finanțele instituțiilor publice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *