Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Gaseste raspunsuri… despre

46.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-973-1859-84-2 Categorii: , Etichetă: Product ID: 3054

Descriere

Eu cred că bucuria este întotdeauna plăcută. Cum poate deveni o emoţie?

Bucuria devine o emoţie atunci când lăsaţi intelectul să preia controlul. De exemplu, ai un moment de bucurie intensă şi îţi spui: Măcar să dureze! Sau De ce nu trăiesc mai des aşa ceva? Sau Nu merit atâta bucurie, sigur mi se va întâmpla ceva rău sau După soare vine ploaie şi furtună. Fiecare dintre aceste propoziţii indică faptul că îţi foloseşti mentalul pentru a-ţi împiedica dorinţa de a trăi din plin momentul prezent. Este un lucru care se întâmplă atât de repede încât, majoritatea oamenilor nici măcar nu îşi dau seama. De unde şi importanţa faptului de a deveni mai conştienţi de gândurile noastre. Îţi sugerez să citeşti cartea Fricile şi credinţele, din colecţia de faţă.

Este posibil să reuşim să nu mai trăim emoţii, dacă da, cum?

Eu cred că da, este posibil, dar acest lucru necesită multă dragoste necondiţionată faţă de sine şi faţă de ceilalţi. Pentru a reuşi, este nevoie să îţi exprimi emoţiile cu dragoste, fără să acuzi. Este singura modalitate pe care o cunosc, care ne ajută să nu mai trăim aceleaşi emoţii, în aceleaşi situaţii. La sfârşitul cărţii, veţi găsi etapele pentru a exprima o emoţie, aşa cum sunt folosite în toate activităţile centrului Ascultă-ţi corpul.

Care este diferenţa dintre a exprima o emoţie şi a cere iertare?

Nu există o diferenţă, deoarece, pentru a exprima o emoţie cu dragoste, este nevoie să te ierţi mai întâi pe tine însuţi sau pe ceilalţi, dat fiind faptul că întotdeauna există şi acuzaţii atunci când trăim o emoţie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gaseste raspunsuri… despre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *