Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Găseşte-ţi starea de echilibru – clarifică-ţi priorităţile, simplifică-ţi viaţa şi realizează mai mult

40.00 lei

În zilele noastre, toată lumea are prea multe de făcut şi prea puţin timp disponibil. Foarte probabil că şi tu te simţi adesea copleşit de obligaţii, sarcini şi responsabilităţi. Provocarea este să îţi simplifici viaţa, astfel încât să petreci cât mai mult timp cu lucrurile cele mai importante pentru tine şi cât mai puţin cu cele lipsite de importanţă.
Vestea bună este că îţi stă în putere să începi chiar acum o viaţă fără regrete şi în care să te simţi deplin angajat în relaţiile tale şi în tot ce faci. Poţi alege
să duci o viaţă în care fiecare zi să aibă sens şi scop şi să-ţi aducă bucurie. Poţi avea o viată pozitivă şi în echilibru complet cu eul tău profund.
Dorinţa de a dobândi liniştea sufletească şi de a duce o viaţă echilibrată sunt esenţiale pentru fericirea şi starea ta de bine. Când găseşti echilibrul în viaţă şi acţionezi în acord cu tot ce ai mai bun, te vei bucura de o fericire binemeritata şi de armonie între toate elementele care formează o viaţă de succes, aşa cum ţi-o defineşti tu.
În paginile care urmează vei învăţa să descoperi cine eşti cu adevărat, ce valori stau la baza credinţelor, atitudinilor şi acţiunilor tale si ce trebuie să faci pentru aţi crea un plan care să-ţi asigure o viaţă plină de pasiune şi sens pe direcţia aleasă de tine.

2 în stoc

SKU: 978-606-8709-06-2 Categorie: Etichetă: Product ID: 16415

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Găseşte-ţi starea de echilibru – clarifică-ţi priorităţile, simplifică-ţi viaţa şi realizează mai mult”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *