Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Gramatica limbii romane pentru examene. Volumul I. Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate. Editia 2020 revizuita si adaugita

74.00 lei

Aceste doua volume ar putea fi numite „Gramatica limbii romane fara meditator”, deoarece sunt un ajutor pretios pentru toti cei care se pregatesc in vederea sustinerii unui examen de admitere. Cartile sunt adresate in mod special candidatilor la facultatile de Drept, la facultatile de Litere, la Academia de Politie, sau la toate scolile de subofiteri.

Cele doua volume sunt concepute in asa fel, incat pun la dispozitia candidatului atat toata teoria necesara, cat si o serie de grile aplicative, gradate ca dificultate, toate cu scopul de a-si insusi temeinic intreaga materie ceruta de programe, iar rezultatele la examene sa-i ajute sa paseasca intr-o noua etapa a vietii lor.

Editia 2020 a „Gramaticii Limbii Romane pentru examene” este mult inbunatatita fata de editiile anterioare, atat in partea de teorie, cat si prin numarul mare de grile explicate si comentate, care au darul sa fixeze in mintea candidatului notiunile teoretice invatate.

Aceste doua carti trebuie folosite concomitent pentru ca se completeaza. Volumul I cuprinde teoria ceruta si un numar de 2340 de grile, iar volumul al II-lea contine grile pentru fiecare parte de vorbire sau de propozitie si pentru sintaxa frazei, in numar de 2920 de grile ( in total 5260 ), toate explicate si comentate detaliat. In plus, gasiti in ambele volume, subiectele date la examenele de admitere din anii 2016 – 2020, de asemenea explicate, care, daca sunt rezolvate del putin de doua ori, vor duce la mari satisfactii.

2 în stoc

SKU: 9789730313666 Categorie: Etichetă: Product ID: 14663

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gramatica limbii romane pentru examene. Volumul I. Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate. Editia 2020 revizuita si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *