Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Iertarea adevarata si iertarea mimata Vol 8

33.00 lei

…toata negativitatea care se afla in om, si pe care el n-a stiut s-o elibereze cu inteligenta – cu ajutorul iertarii, este o lectie de viata care a ramas neinvatata. Prin urmare, ea va trebui invatata prin suferinte.

Pentru aceasta, trebuie sa apara persoana sau situatia care sa-i provoace suferinte. Iertarea este insotita de constientizare. Constientizarea inseamna intelepciune. Omul ramane un ignorant atata timp cat vede cauza raului in altii…

Fragmente din carte:

…daca in permanenta altii iau hotarari in locul dumneavoastra, veti avea in permanenta nasul infundat, fara sa fi racit, si creierul nu se mai dezvolta. O persoana inteligenta si care si-a facut un nume, incepe deodata sa vorbeasca pe nas, n-o sa creada in vorbele mele, dar daca va da un pic de libertate energiei mandriei si luarii de decizii, isi va da seama ca intr-adevar potentialul creierului i se imbunatateste.

…in nas isi are sediul mandria vulnerabilizata. Va reamintesc ca iti este ciuda, te simti umilit atunci cand nu primesti ce ai dorit. Si realmente omul nu primeste niciodata tot ce isi doreste. Primeste ceea ce ii este de folos. Daca nu stie sa traiasca conform necesitatilor, ceea ce ii este de folos ajunge la el prin dorinta si automat dorinta este insotita de stresul numit umilinta. in felul acesta, umilinta vine intotdeauna ca un fel de plus la cantar.

Cu cat ne simtim mai pustiiti, cu atat mai putin suntem capabili sa luam decizii. Stiind ca trebuie sa luam o decizie si simtind ca nu suntem in stare, ne apuca disperarea.

Dificultatea este si mai mare cand avem un nivel ridicat de cultura ce ne obliga sa ne ascundem rusinea ca suntem neajutorati si sa facem eforturi ca acest lucru sa nu se vada.

SKU: 9789738975712 Categorie: Etichetă: Product ID: 10895

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iertarea adevarata si iertarea mimata Vol 8”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *