Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Arta vindecării învăţată de la Valeriu Popa

25.00 lei

SKU: 978-973-8975-54-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 9513

Descriere

Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului. Pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul celui pe care îl examina în cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe acesta să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel în el vindecările sufleteşti.
„Poate sunteţi grav bolnavi, fără speranţe de vindecare pe cale medicală sau poare fară bani pentru a plăti costisitoarele tratamente, deznădăjduiţi, speriaţi, neputincioşi în faţa greutăţilor vieţii – îngenuncheaţi de propriile greşeli comise din lipsa de credinţă.
 Ei, da, pentru aceşti oameni, cartea aceasta va fi o mană cerească. Dar, ţineţi minte, între carte şi autor exisră o legărură tainică; ei sunt o echipă prin care aveţi şansa autovindecării. Sandei Ştefan i s-a dar acest har de a pune în aplicare arta vindecării învăţată de la Valeriu Popa. Dacă v-o veţi însuşi, veţi primi şansa redobândirii sănătăţii şi mai ales a credinţei în Dumnezeu.” (Ovidiu Harbădă)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arta vindecării învăţată de la Valeriu Popa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *