Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Calatori prin viata divina

50.00 lei

Cod Produs: 9789738975897 Categorii: , Etichetă: Product ID: 7552

Descriere

Cartea aceasta este un fel în care ne plecăm în faţa tuturor celor care… sunt în această „rânduială” a vieţii, lumină, călăuză şi „mâini” prin care Dumnezeu lucrează, salvând vieţile altora.

Este un omagiu pe care îl aducem în mod special – profesorului Irinel Popescu, realizatorul primului transplant hepatic din România, în urmă cu 20 de ani, şi creatorului şcolii de hepatologie modernă în România.
De asemenea, este un omagiu pentru toţi cei care apar aici şi au pus bazele transplantului în România, sau au sprijinit naşterea acestei metode terapeutice: Dan Tulbure, Mihai Lucan, Thomas Starzl (care a fost un prieten şi un ajutor pentru Irinel Popescu, aşa cum veţi vedea în carte), Şerban Brădişteanu, prof. Proca, Alexandru Bucur. Cu ei a început transplantul, cu munca lor, cu ajutorul lor, cu sacrificiile lor. Cei care trăiesc graţie muncii lor trebuie să ştie măcar o părticică din ce au fost nevoiţi să înfrunte pentru a ajunge să salveze vieţi şi prin transplant.
Sper ca această carte să-i inspire şi pe cei bolnavi, pe cei care vor fi bolnavi în viitor, care nu cred că mai au o şansă la viaţă, pe viitorii transplantaţi şi pe cei care-şi pierd fiinţe dragi, dar le pot prelungi vieţile altora prin „jertfa donării”. De asemenea, sper ca întregul conţinut al cărţii să fie o sursă de inspiraţie pentru tineri, pentru oamenii sănătoşi, care vor găsi aici ingrediente ale succesului, ale luptei şi suferinţei, necesare uneori pe calea către împlinirea viselor. Pentru că poartă în ele amprenta realităţii vieţii, experienţele personajelor cărţii ar putea fi repere şi modele pentru viaţă, pentru felul în care ar trebui să reacţionăm în faţa bolii, a crizelor de viaţă, a momentelor în care primim un diagnostic fatal şi cum ar trebui să reacţionăm în faţa succesului, a câştigului, a izbânzii, căci uneori succesul e atât de greu încât nu ştim cum să ne purtăm cu el şi nici ce am putea face pentru a nu-l transforma în eşec.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calatori prin viata divina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 12.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. URGENT CARGUS- 19.00 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză