Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Murmurul stelelor diminetii Transurfingul realitatii

25.00 lei

Pentru ca sa invatam cum sa ascultam murmurul stelelor diminetii nu exista alta cale decat sa ne obisnuim sa dam atentie starii noastre de confort sufletesc. De fiecare data cand este necesar sa luati o hotarare, ascultati mai intai vocea ratiunii si apoi ce va spune inima. Imediat ce ratiunea a luat o hotarare, sufletul reactioneaza – fie pozitiv, fie negativ. In cazul cand reactia este negativa, aveti senzatia nedeslusita de disconfort sufletesc.

Toata filozofia consta in faptul ca inspiratia nu apare, ci ea pur si simplu se elibereaza atunci cand scade potentialul importantei. In ce consta aceasta importanta? In primul rand, in dorinta inflacarata de a atinge scopul; in al doilea rand, in nazuinta nestramutata de a avea inspiratie.

Intuitia se manifesta ca un presentiment nedeslusit, pe care il mai numim voce interioara. Ratiunea se detaseaza si in acel moment este mai usor sa va dati seama ce simte si ce stie sufletul. Auziti murmurul stelelor diminetii  voce fara cuvinte, meditatie fara ganduri, sunet fara sonoritate. Ceva-ceva intelegeti, dar foarte vag. Nu ganditi, ci simtiti intuitiv. Fiecare a simtit, cel putin o data, ceea ce numim intuitie. De exemplu, simtiti ca cineva trebuie sa vina sau ca ceva anume trebuie sa se intample sau simtiti un indemn inconstient ca trebuie sa faceti ceva sau pur si simplu stiti ceva anume.

Jongland cu datele, ratiunea face pauze de scurta durata. Este ca si cum pentru o fractiune de secunda s-ar aseza pe banca sa-si traga sufletul. Acela este momentul cand se deschide fereastra pentru informatia intuitiva. In clipa aceea atipiti la modul cel mai firesc. E posibil sa vi se para incredibil, dar asa se intampla. Toata lumea atipeste in cursul unei zile, chiar de mai multe ori. Dar nu ne dam seama pentru ca fereastra se deschide doar pentru un interval de timp extrem de scurt.

Dupa ce a atipit pentru cateva clipe, ratiunea se trezeste si isi continua monologul. Uneori impresiile celor vazute prin fereastra ajung la constiinta sub forma de informatii intuitive. Dar, de cele mai multe ori, ratiunea nu acorda atentie acestei viziuni de scurta durata deoarece este foarte preocupata de gandurile sale.

Daca tot e vorba de pret, Transurfingul va va ajuta sa excludeti din viata dumneavoastra problema banilor. Daca va veti stabili un scop si va veti gandi cum sa-l realizati,si nu cum sa face si rost de bani pentru a-l realiza, atunci banii vor veni singuri, chiar mai multi decat ar fi necesari.

SKU: 9789738975408 Categorie: Etichetă: Product ID: 10873

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Murmurul stelelor diminetii Transurfingul realitatii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *