Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Imun la nefericire

66.00 lei

Ritualuri pentru corp, minte, inimă şi spirit

 Mihaela Spiridonescu

Cartea are o abordare atipică a subiectului Fericire. Este un Manifest pentru o Viață trăită în Armonie, un ghid în care se află un cumul de cunoștințe, foarte multă practică, trăire și savurare a unei vieți împlinite. Cartea abordează într-un mod original schimbarea stilului de viață dezordonat și superficial într-unul echilibrat și armonios abordat holistic pe cele patru inteligențe: fizică, mentală, emoțională și spirituală, această abordare ducând la manifestarea Ființei ca Întreg și implicit a Fericirii profunde și de durată. Pentru că Fericirea este Starea Naturală a Omului! Căutând și descoperind pas cu pas Fericirea dinlăuntrul nostru, prin trezirea pas cu pas a conștiinței, alegând și cele mai mici detalii cu atenție, devenim liberi de iluziile și miturile care ne înconjoară câteodată de la naștere. Familia, școala, societatea, au tendința de a ne plasa în locuri bine trasate de ele, după modele moștenite uneori de sute sau mii de ani, nu neapărat din reavoință cât mai degrabă dintr-o inerție a gândirii. Dacă acceptăm rolul de buni executanți ai altora, nu vom mai avea timp să ne gândim la nemurirea sufletului, la aspirații și trăiri înalte ale spiritului, iar viața noastră va fi redusă la supraviețuire și la plafonare.

Stoc epuizat

SKU: 9789730204209 Categorii: , , , Etichetă: Product ID: 13613

Descriere

  • Ne naștem cu Drept Divin de a Ființa și cu Datorie Sacră de a ne manifesta Întregul. Chiar dacă pentru unii dintre voi poate părea o utopie, un vis frumos al altora, să știți că acesta este visul creat pentru fiecare dintre noi, iar fiecare Om prin capacitatea de co-creator cu care a fost înzestrat de către Divinitate are dreptul și datoria în același timp, să viseze la cele mai înalte și mai frumoase trăiri interioare, care se vor reflecta în exteriorul său.
  • Sîntem Ființe spirituale, nemuritoare, și cu fiecare întrupare pământească venim să experimentăm și să ne îmbogățim sufletul și spiritul. Depășind nivelul material…
  • Avem un potențial fantastic interior pe care nici nu-l bănuim, manifestarea sa fiind îngrădită de ego, de frici, temeri, suferință, toate acestea fiind susținute cu tărie de cei care ne vor ancorați în lumea materială, printr-o multitudine de lanțuri subtile, de la mâncarea devitalizată frumos ambalată, la iluziile vândute la TV, de la promisiunea sănătății din pilule până la prosperitatea promisă de o funcție sau un job bine plătite. Investim energie, încredere, ani, în goana după toate aceste iluzii fabricate pentru întreținerea ego-ului, și ne trezim, uneori la sfârșitul vieții, prea obosiți sau neputincioși să ne dezlipim de toate acestea, nemaidorindu-ne decât să treacă timpul care ne-a mai rămas.
  • Majoritatea dintre noi am crescut cu modelul Fericirii undeva în afara noastră, exprimat de o casă, o slujbă bună, o familie, mașină, concedii… și cam atât. Nimic din toate aceste nu poate fi interiorizat și ne pot aduce doar Fericiri scurte și superficiale. Fericirea de lungă durată și profundă este cea din interiorul nostru, al fiecăruia. Fericirea are ADN-ul celui care o caută, iar pentru descoperirea ei și manifestarea plenară este nevoie să ne activăm Comorile Interioare, cele pe care Divinitatea ni le-a dăruit cu nețărmurită Iubire fiecăruia dintre noi la naștere.
  • Armonia Interioară a fiecăruia a fost încredințată Copilului Nostru Interior, împreună cu toate celelalte comori Harismele și Virtuțile, Talentele și Valorile fiecăruia. Modul în care fiecare își îngrijește Copilul Interior de-a lungul vieții se va reflecta în plenitudinea manifestărilor și trăirilor sau în superficialitatea și plafonarea de care se va lăsa cuprins.
  • Liberul Arbitru ne-a fost dat pentru a alege conștient, clipă de clipă, modul în care ne co-creem sau ne distrugem viața. Din acest motiv responsabilitatea vieții noastre este întotdeauna a noastră, nu a altora. Oricât am încerca să scăpăm de responsabilitatea sănătății dând-o medicului, sau asigurărilor ea tot de obiceiurile personale depinde. Oricât am fugi de ceea ce ne șoptește sufletul că își dorește, aruncându-ne în căsătorii materialiste, tot nu vom găsi acolo Iubirea. Iluzia că ceea ce ne împlinește este palpabil, măsurabil și se află în exteriorul nostru, este îmbrățișată de mulți oameni, datorită fricii de A Fi ei însuși și de a depăși nivelul material.

Cum se obţine fericirea? Ştie cineva? Nu există o reţetă general valabilă, pentru că suntem atât de diferiţi, dar poţi să-ţi găseşti propria fericire, unică şi individuală. Mihaela Spiridonescu îţi va dezvălui în paginile acestei cărţi principiile şi tacticile pe care le-a practicat şi predat cu rezultate excepţionale în ultimii zece ani, pentru obţinerea unui stil de viaţă sănătos, a unor relaţii armonioase cu ceilalţi şi a unui echilibru interior, mental şi emoţional, cu multiple posibilităţi de particularizare pentru fiecare persoană în parte.

“Cartea este un ghid de transformare personală, un MANIFEST pentru o Viaţă în Armonie. Schimbările stilului de viaţă ne fac pe fiecare să ne percepem într-o formă fizică şi psihică la care altădată nici un puteam spera. Te simţi mai sănătos, trăieşti mai bine şi devii din ce în ce mai fericit!”, spune Mihaela Spiridonescu.

Vei descoperi un concept original, în care învăţături străvechi din diverse părţi ale lumii şi modele preluate din lumea modernă se îmbină cu experienţa personală. Acest mix ingenios dă rezultate incredibile în schimbarea stilului de viaţă şi implicit a stării de bine. Informaţiile sunt bine documentate şi structurate, metodele de lucru sunt clare şi explicite iar aplicarea lor e simplă.

Vei fi fascinat să descoperi mecanismele prin care modul în care hrăneşti corpul, de la hrana zilnică până la emoţiile şi gândurile tale, influenţează direct starea ta de sănătate, calitatea relaţiilor cu ceilalţi, stima de sine şi echilibrul interior. În acest proces de transformare, folosindu-te de propriile ritmuri şi trăiri, vei ajunge să simţi în tine nu o evoluţie, ci o revoluţie.

Omul, conectat la ciclurile naturii, este analizat în carte din perspectiva tuturor tipurilor sale de inteligenţă: fizică, mentală, emoţională şi spirituală. Vei fi provocat să-ţi activezi resursele nebănuite din toate tipurile de inteligenţe, aflate în stare latentă în interiorul tău: de la capacitatea de regenerare fizică şi energetică, până la controlul şi modelarea minţii; de la accesarea şi exprimarea creativităţii şi iubirii, până la conştientizarea unor adevăruri spirituale fundamentale.

La polul opus, dezvoltarea cu predilecţie a unui singur tip de inteligenţă conduce la dezechilibre greu de suportat: autoagresiune zilnică neconştientizată (prin vicii, comportamente şi relaţionări defectuoase ), boli fizice grave instalate din ce în ce mai timpuriu, relaţii dizarmonioase, boli psihice. Mai precis, este de la sine înţeles că toate aspectele vieţii noastre, fizic, mental, emoţional şi spiritual, sunt strâns interconectate unul cu celălalt. Când acţionezi benefic, câte puţin la fiecare nivel, celelalte vor fi influenţate în mod inevitabil. Depinde de fiecare dintre noi dacă acţiunea a ţinut cont de nevoile reale ale fiinţei noastre, precum renunţarea la anumite alimente nesănătoase sau substanţe adictive sau dacă a fost distructivă, încurajând sedentarismul, gândurile negative sau altele asemenea.

Vei afla din carte nu doar tehnici de lucru personale, ci şi de unde obţii ingredientele necesare îndelung utilizate şi testate de autoare. Produse naturiste, restaurante şi magazine de profil ori produse cosmetice naturale – totul se află între aceste file.

Există cărţi despre nutriţie, cărţi despre educarea minţii, cărţi despre sănătatea fizică, cărţi despre diversele tipuri de inteligenţă, cărţi despre spiritualitate. Acum ai ocazia să descoperi incredibilele legături între toate acestea, printr-o perspectivă completă care te va ajuta să-ţi regăseşti propria stare de bine. “Imun la nefericire” este o carte unică din toate punctele de vedere. Nu ai în faţă o lectură oarecare, ci începutul unui nou stil de viaţă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Imun la nefericire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *