Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Intelepciunea sufletului

35.00 lei 31.50 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8080-02-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 2027

Descriere

În cartea Înţelepciunea sufletului, maestrul, vindecătorul şi autorul de bestselleruri de renume internaţional dr. Zhi Gang Sha vorbeşte despre metodele supreme de vindecare şi de transformare personală, cele care corespund nivelului sufletului. Dacă sunt puse în practică, învăţăturile doctorului Sha conduc la dizolvarea tuturor blocajelor vieţii. Aceste învăţături includ: Limbajul Sufletului, Cântecul Sufletului, Mişcarea Sufletului, Ciocăniturile Sufletului şi Dansul Sufletului. Este pentru prima dată în istoria umanităţii când Divinul a revelat aceste secrete ale sufletului care vor permite transformarea conştiinţei oamenilor, creând o stare de iubire, de pace şi de armonie pentru întreaga umanitate, pentru planeta Pământ şi pentru întregul Univers.

„Prin intermediul cărţilor din seria Puterea Sufletului, dr. Sha îl călăuzeşte pe cititor către o conştiinţă a vindecării nu doar a trupului, minţii şi spiritului, ci şi a inimii. După părerea mea, această cale a vindecării reprezintă o practică spirituală universală, o călătorie a sufletului către adevărata transformare de sine”.

Dr. Michael Bernard Beckwith, fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape

„Dr. Sha este un mare maestru şi un vindecător minunat. Mesajul lui referitor la puterea sufletului de a influenţa şi de a transforma întreaga viaţă este extrem de valoros”.

Dr. Masaru Emoto, autor al cărţii Mesajele ascunse din apă

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Intelepciunea sufletului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *